Werkt u op hoogte of op andere lastig te bereiken locaties en heeft u behoefte aan een veilige toegang? Mount Leon biedt professionele oplossingen voor het creëren van een veilige werkplek. Wij installeren ankerpunten, tijdelijke leeflijnen, driepoten en andere touwinstallaties om een veilige toegang tot uw werkplek te bieden.

 

Onze touwtechniekers hebben ruime ervaring in het assisteren van werknemers bij het uitvoeren van hun werk op moeilijk bereikbare plekken. Zij zorgen ervoor dat u op een efficiënte en veilige manier uw werkplek kunt bereiken. Onze professionals werken met de nieuwste technieken en hebben kennis van de geldende veiligheidsvoorschriften.

 

Of het nu gaat om inspectie, onderhoud of reparatie, Mount Leon zorgt ervoor dat u veilig en comfortabel kunt werken. Wij staan voor kwaliteit en veiligheid en hebben oog voor de specifieke wensen van onze klanten.

 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat. Ons team van specialisten staat voor u klaar om u te helpen bij al uw moeilijk bereikbare werkzaamheden.