TREE CARE

We care so you dont have to

Indien u een boom op uw eigendom hebt, hebt u wellicht al gemerkt dat deze zo nu en dan ook de nodige zorg nodig heeft. Wij, Mount Leon Tree Care, helpen u met alle plezier verder door uw bomen de nodige zorg en diensten aan te bieden.

 

Heeft uw boom last van dode takken of wil u graag wat meer zonlicht in uw tuin? Wij kunnen de boom uitlichten om ervoor te zorgen dat u weer volop en veilig kan genieten van de tuin en uw bomen.

Hebt u het gevoel dat uw boom niet meer schittert zoals voordien? Wij komen graag ter plaatse om samen de oorzaak te vinden en de nodige maatregelen te treffen om de boom terug in zijn oude glorie te herstellen!

Heeft u schade na een storm opgelopen of heeft u vragen over de veiligheid van uw boom? Bij ons kan u terecht voor een snelle en veilige oplossing van uw probleem. Wij staan 24/7 paraat tijdens stormen om u te helpen.

De laatste optie bij een boom is het verwijderen, wij zullen ten allen tijde proberen om de boom te kunnen laten staan. Dit kan door hem extreem te reduceren of te veteraniseren. Indien dit door bepaalde omstandigheden natuurlijk niet mogelijk is dan bekijken we de mogelijkheden om hem alsnog te verwijderen.

Elk project is anders en we zullen ook steeds een GRATIS prijsofferte maken

DIENSTEN

"it is not the humans that you have to protect from the trees but it is our job to protect the trees from the humans around them"

PRIJZEN

Alle prijzen zijn puur indicatief en zullen geval per geval dus ook schillen.

Filip Busschots Designation

Review Text

Paula Fitters Designation

Review Text

Anne-mie Van Hove Designation

Review Text

OFFERTE VRAAG

Wij kunnen enkel een volwaardige offerte opstellen na een plaatsbezoek. Op basis van foto’s kunnen wij nooit een volledige, nog correcte offerte opstellen.

  Voornaam
  E-mail
  Stad/Gemeente
  Gewenste dienst

  Extra informatie (optioneel)
  Foto's (optioneel)

  Mount Leon

  Maanstraat 54

  2500 Lier

  BE 0639 795 370

  info@mountleon.com 
  +32 485 58 03 50