Bij Mount Leon begrijpen we het belang van veiligheid en efficiëntie bij het onderhoud en reinigen van moeilijk bereikbare plaatsen op hoogte. Onze rope access diensten bieden een veelzijdige oplossing voor regelmatig onderhoud en reiniging, evenals voor eenmalige klussen. Hier zijn enkele voorbeelden van wat wij kunnen bieden:


Veilig Onderhoud en Reiniging op Hoogte:


Gevels, Silo’s, Constructies: Onze ervaren rope access technicians zijn gespecialiseerd in het onderhouden en reinigen van gevels, silo’s en constructies op hoogte. We zorgen voor een grondige reiniging en voeren eventuele benodigde onderhoudswerkzaamheden uit om de levensduur van de structuren te verlengen.


Waterdichtingswerken, Ophangsystemen, Laswerk: Voor waterdichtingswerken, installatie van ophangsystemen of laswerk op hoogte kun je vertrouwen op onze rope access diensten. Onze experts zorgen voor een veilige en nauwkeurige uitvoering van de werkzaamheden, waarbij we rekening houden met de specifieke eisen van jouw project.


Daken, Gebinten, Ramen: Of het nu gaat om het onderhoud en reinigen van daken, gebinten of ramen op hoogte, wij bieden een efficiënte oplossing. Onze rope access technicians hebben de vaardigheden en expertise om deze taken veilig en professioneel uit te voeren, waarbij we de integriteit van de structuren behouden.


Een van de grootste voordelen van rope access technieken is dat er geen steigers of hoogtewerkers nodig zijn, en de opbouw en afbraak veel sneller verlopen. Dit vertaalt zich in een verhoogde productiviteit en gunstige tarieven voor onze klanten. Bij Mount Leon streven we naar optimale efficiëntie en kostenbesparing zonder concessies te doen aan veiligheid en kwaliteit.

Of je nu op zoek bent naar een betrouwbare partner voor regelmatig onderhoud en reiniging, of een eenmalige klus wilt uitbesteden, Mount Leon biedt de expertise en ervaring die je nodig hebt voor veilig en professioneel werk op hoogte.