Bij Mount Leon begrijpen we de noodzaak van grondige inspecties op moeilijk bereikbare plaatsen op hoogte. Onze rope access diensten bieden een veelzijdige oplossing voor inspecties, zowel door onze eigen touwtechniekers als door jouw eigen medewerkers of vaste partners. Hier zijn enkele voorbeelden van inspecties die we kunnen uitvoeren:

 

Veilige Inspecties op Hoogte:

 

Algemene Controles: Onze ervaren rope access technicians kunnen algemene controles uitvoeren op moeilijk bereikbare locaties. Of het nu gaat om visuele inspecties, beoordeling van constructies of andere algemene controles, we zorgen voor gedetailleerde rapportage en identificatie van eventuele problemen.


Scheur meting: Het is essentieel om de oorzaak van gevelscheuren te achterhalen en te bepalen of ze stabiel blijven of toenemen in omvang. Metingen met een scheurbreedtemeter geven inzicht in de stabiliteit en kunnen helpen bij het voorkomen van verdere scheurvorming door tijdig herstel uit te voeren.


Lekdetectie: Voor lekdetectie op hoogte kun je vertrouwen op onze rope access diensten. Onze experts kunnen lekken opsporen en nauwkeurig lokaliseren, waardoor tijdige reparaties mogelijk zijn om verdere schade te voorkomen.


Lasinspectie: Als het gaat om lasinspecties op moeilijk bereikbare plaatsen, bieden onze rope access technicians de benodigde expertise. We voeren visuele inspecties uit, controleren op laskwaliteit en identificeren eventuele lasdefecten.


Asbestinventarisatie: Bij het uitvoeren van asbestinventarisaties op hoogte kunnen onze rope access diensten van onschatbare waarde zijn. Onze gecertificeerde technicians kunnen toegang krijgen tot moeilijk bereikbare gebieden om asbestmonsters te nemen en de aanwezigheid van asbestmaterialen te beoordelen.


Corrosie, Erosie: Onze rope access experts kunnen corrosie- en erosie-inspecties uitvoeren op hoogte. We identificeren de mate van corrosie of erosie en bieden gedetailleerde rapportage om tijdige maatregelen voor bescherming en herstel mogelijk te maken.


Diktewandmeting: Voor diktewandmetingen op hoogte kunnen onze rope access technicians nauwkeurige metingen uitvoeren. We gebruiken geavanceerde apparatuur om de dikte van wanden en structuren te meten, waardoor de integriteit kan worden beoordeeld.


Verfinspecties: Bij verfinspecties op hoogte kunnen onze experts de staat van verflagen beoordelen, schade identificeren en eventuele noodzakelijke reparaties vaststellen. We zorgen voor een grondige inspectie om de levensduur van de coating te verlengen.


Bij Mount Leon streven we naar efficiƫntie en kostenbesparing voor onze klanten. Het gebruik van rope access technieken elimineert de behoefte aan steigers of hoogtewerkers, wat resulteert in snellere opbouw en afbraak en gunstige tarieven. Onze focus ligt altijd op veiligheid, productiviteit en kwaliteit.

Of het nu gaat om algemene controles, specifieke inspecties of andere opdrachten op hoogte, Mount Leon biedt de expertise en ervaring om grondige inspecties uit te voeren.